måndag 15 februari 2010

Ris och ros...


Klass, det är väl allt man kan säga. Vilken jävla klass OS debutanten Charlotte Kalla visar ikväll, det är så man får gåshud. Ledning från start till mål och man var aldrig riktigt orolig var gildet skulle hamna. Tack Kalla för uppvisningen!!!
Stort plus till Anna Haag också som bara är fem sekunder från bronset, alltid svårt att glädjas åt en fjärdeplats men när hon fått smälta det hela är hon nog ganska glad åt sin prestation. Heja Sverige!

Så lite ris då... Jag ska inte sälla mig till skaran som börjat såga Taif och deras spel de sista matcherna. Alla hockeylag får svackor och det enda man kan göra för att ta sig ur dem är att jobba hårdare, skjuta mera och ge sig fan på att få ut max ur sig själva och laget. Nu åker man på en snöplig förlust nere i Malmö efter en match som man enligt rapporterna skulle vunnit alla dagar i veckan. Visst börjar det bli onödigt spännande om förstaplatsen och varken vi på läktaren eller spelarna hade nog väntat sig denna utvecklingen på serien men på onsdag väntar Mariestad i Templet och vad skulle passsa bättre än att vända på trenden där? Tror nog Taif tar både Mariestad och Skåre hemma, däremot är jag lite mer orolig för OIKmatchen på söndag. OIK som flyger fram för tillfället och med det flytet vi brukar ha i Stålhallen får man hålla båda tummarna om det ska gå vägen. Som sagt, nya tag på onsdag och då glömmer vi den lilla svackan vi varit i och lyfter fram de grönvita till tre pinnar!

Alla Hjärtans dag igår. Hela dagen gick man och väntade på att sambon skulle överraska mig men tji fick man. Efter sonens andra kalas på lika många dagar slutade kvällen med en kebabtallrik, sambon tog en pizza och tyckte nog att det hela var väldigt romantiskt. Det är kärlek det...

Imorgon ska sommarens semester planeras tillsammans med Vapendragaren samt familj. Vi brukar ta med ungarna och dra iväg en sväng under semestern och senast gick som sagt resan till Västervik. Nu är ungarna ett år äldre och om möjligt ännu mer speedade så det vill till att hitta ett ställe med mycket aktiviteter så de kan springa av sig ordentligt. Vapendragaren och jag har själva inga större krav. Tak över huvdet en kyl till colan och en plastmugg till groggen, men nu ska tydligen tanterna med så då får vi väl iallafall verka lite seriösa. Ska bli kul att se vart det bär hän....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fick din sambo utav dig då?

Grönvit elit sa...

Läste du inte det? En pizza. Kärlek som sagt....