onsdag 24 februari 2010

KÄMPA TINGSRYD!


Igår var det dags för Lilla Vasaloppet som anordnas varje år i skogarna ovanför Kallinge. De båda bröderna var taggade till tusen och på lånade skidor lyckades bägge två ta sig imål på rekordtider. Guldmedalj, blåbärssoppa och bullens korv som belöningen gjorde att dagen måste ses som klart lyckad. 4 åringen har fortfarande inte tagit av sig sin medlalj..

Sista matchen i säsongens Alletta och en viktig sådan. Färjestad light kommer på besök och förutsättningarna är enkla, vinner vi ikväll vinner vi serien.
Oavgjort kan också räcka beroende på vad som händer i de andra matcherna men tanken är att vi inte ska behöva hamna i den situationen utan avgöra snyggt under ordinarie tid. Hoppas att den dalande publiktillströmningen vänds och att vi får uppleva riktig slutspelsstämning ikväll i Templet, känns som ett tag sedan man hade den där riktiga nerven i matcherna och på läktaren. Så visa nu var skåpet ska stå ikväll tack!!

Uppehåll och ett strålande solsken för första gången på vad som känns som en evighet. Tänk vad lite som behövs för att de ska spritta till i kroppen, lite sol och fågelkvitter så åker mungiporna upp efter att ha hängt vid knävecken hela vintern. Till helgen har det utlovats ösregn och vi kan bara hoppa att den här förbannade snön försvinner illa kvickt.

Nya projekt här hemma. Taket ska läggas om och en kupa ska byggas till så ungarna får ett rum till på övervåningen. Huset är ju inte så himla stort så när 6-8 ungar samsas om övervåningen blir det ibland meningsskiljaktigheter som gör att inredningen frestas. Nu hade vi ju tänkt att bo här ett bra tag så min tanke är att om de små liven får lite mer svängrum kanske de inte stöter ihop så ofta..

Få man önska något inför stundande Play Off angående arrangemanget runt matchen måste jag be att vi ska byta introlåt. Inget fel på låten i sig det är bara det att det blir inget tryck när den spelas. Ta istället typ Du Hast med Rammstein eller nåt liknade, lite tyngre. De vill till att det lyfter nu när nu matcherna blir viktigare och viktigare. Ja ja nu bär det av till Templet, väl mött!

Inga kommentarer: