torsdag 11 februari 2010

Adam Bertil kom?

Hallå? Etta, tvåa...Det verkar funka. Har efter två dagars krabb och ett par arga mail lyckats ta mig in här igen och vi får hoppas det håller. Det har ju hänt en del sen sist jag skrev så det får bli en liten resumé.

Spisen är klar och också provsjuten, kommer ni ihåg hur det såg ut en dag in i arbetet?

Nu har muraren som sagt lagt sista handen vid skapelsen och här har ni resultatet.

Inte så illa pinkat, lite lister och nån tapetbit och vi är hemma....

Gårdagskvällens besök i Dackehallen blev inte riktigt vad man tänkt sig även om kvällen slutade med tre poäng till de grönvita. Bitvis lojt och lite slarvigt spel öppnade för Siken som rättvist tog ledningen. Tunga Taif tog sig sen in i matchen igen tack vare en fem mot trea och även om de bitvis svajade igen i tredje så vinner man till slut säkert. Ändå känns det oroande att man inte kan föra matcher som innan utan ser betydligt mer trevande och nervösa ut. Ljusglimtar igår var ändå femman med Einarsson och C.o som river och sliter något kopiöst och på så sätt också skaffar sig lägen till avslut. Ett annat glädjeämne är också att man gör två mål i PP efter varandra vilket förstås stärker och ger respekt. På söndag går bussen mot Malmö och avsågat Pantern, men räkna för fasen inte med en lätt vinst för det. Alla vill slå serieledarna och även om skåningarna inser att man är borta från playoff vill man säkert avsluta snyggt.

Precis när man dömt ut Arsenal går de och vinner mot Liverpool samtidigt som både United och Chelsea tappar poäng. Kanske skulle göra bäst i att hålla käften i fortsättningen och låta resultaten tala för sig..

30 personer har blivit ombedda att inte ställa upp i OS p.g.a misstänkt provsvar. Alltså snart kan vi ju lägga ner hela maskinen. Jag älskar att sitta i timmar framför burken under OS men allvarligt, 30 man! Innan det ens har börjat..Sjukt!

Inga kommentarer: