onsdag 30 december 2009

Äntligen

Har till slut lyckats logga in här på bloggen efter lite strul så jag hoppas detta ska fungera. Hemma igen efter två dagar i storstan med spelbolaget och det är inte utan att det tog emot att kliva upp i morse. Det kan det väl iof vara värt efter helgens bravader, det är inte ofta vi kommer iväg så när tillfälle ges får man vara på tårna och det blev en hel del festande även om det blev lugnare än jag trodde. Måste säga att Dubliners var riktigt trevligt, en söndagkväll förväntar man sig inte så mycket men det var både livemusik och fullt med folk så jag måste säga att jag blev klart positivt överraskad. Måndagen gick vi mest och väntade på hockeymatchen och visst fasen var det mäktigt att vara där. Lagom kallt även om man frös som en hund på slutet, grym stämning och en maffig avslutning. Lite smolk i bägaren var organisationen som var dålig och gjorde som ni säkert läst i tidningarna att folk inte kom in i tid eller inte alls. Vi var där tidigt så vi hade kanonplatser precis vid mittlinjen men det skulle ju stått publikvärdar och skyfflat upp folk bak samt ut i hörnorna, nu blev det istället så att folk tog sin plats och såg man bra flyttade man inte på sig. Hoppas man tar lärdom av detta till eventuellt kommande utematcher eftersom upplevelsen är riktigt häftig.

Nyårsafton imorgon med allt vad det innebär. Efter födelsedagar, lillejular, julaftonsfirande och Göteborgsresa är man ganska sliten och det ska bli skönt med ett lugnt nyårsfirande. Vapendragaren med familj kommer på besök och det blir en god middag med något gott att dricka samt traditionsenliga raketuppskjutningen. Kottarna börjar bli så stora nu så de sköter sig själva vilket lämnar utrymme för en skön avslappnad kvällen i goda vänners sällskap, precis vad man behöver.

Allettan kommer närmare och tittar man på detta klippet från nyheterna så räknar man med att hela truppen är disponibel till premiären. Såg att OIKs kanadensare Doucet som åkte hem på grund av en korsbandsskada eventuellt kan vara med trots allt vilket om det nu funkar säkert spetsar till Steelers trupp och fan vet om de inte kan vara bland de lagen som går till playoff denna säsongen.

Sonen hade kusinen på besök igår kväll och efter ett tag beslutades det att han skulle sova över här. Eftersom 7 åringen trots, hot, mutor och annat dravel fortfarande håller på Liverpool vilket även kusinen gör så skulle de båda gossarna givetvis se på A.Villa-Liverpool igår kväll. Trötta som de var kämpade de på ända fram till det var tio minuter kvar och fick således inte se Torres göra 0-1 på övertid och de vet fortfarande inte om att Liverpool vann, tror vi håller det så..
Inte nog med detta, klockan två inatt vaknar man av att 4 åringen ligger och bölar i vår säng med växtvärk, kusinen ligger bredvid och skriker: -Sluta! vilket gör att 7 åringen vaknar och också kommer ner och lägger sig i vår säng. Så framåt fyratiden var vi fem stycken i vår 160cm dubbelsäng, så fyra-fem timmars sömn var allt det blev inatt. För att liksom klargöra graden av trötthet inatt kan jag tala om att jag låg och masserade benen på vad jag trodde var 4 åringen med växtvärk ända tills sambon påpekade att det var kusinen jag knådade...

Idag blir det lite handling av diverse godsaker till morgondagen, Portsmouth-Arsenal på Canal plus och säkert en massa städning om sambon får bestämma. Arsenal förresten, vad har hänt? Man vinner måstematcherna och knaprar sakta men säkert in på Chelsea i toppen. Vinst ikväll och drömmen om guldet är i högsta grad tilbaka, kan man bara få ha Fabregas hel så kan det gå. Ikväll är han dock osäker men mot ett lag som Pompey räknar jag inte med poängtapp och har sen Wenger hittat nåt att värva under transferfönstret så kan det bli en riktigt rolig vår både på isen och fotbollsplanen.

Ha en skön dag!

Inga kommentarer: