söndag 13 december 2009

Sista veckan?

Tanken är som sagt att vi bara ska jobba nästa vecka också för att sedan ta julledigt och vräka i oss julmat. Jag själv ställer mig lite tvekande till att allt som ska göras hinns med innan fredagkväll och är smått pessimistisk till tidsplanen. Bland det värsta jag vet är att stressa på jobbet och som det ser ut nu kommer nästa vecka bli väldigt stressig, en perfekt nervarvning inför jul..

11-2 till Nybro ikväll, vad ska man säga? Mörrum har lagt sig ner för att dö vad det verkar och hur fasen ska detta gå i fortsättningsserien? Ska det bli negativt kval igen för Jössagossarna?

Arshavin sänker Liverpool på Anfield med ett snyggt 2-1 mål och nu är Gunners med på allvar i ligan igen. På onsdag möter man Burnley borta och med en vinst där så börjar det kännas ordentligt som om man kan vara med och fighta om titeln. Med en förstärkning i Januarifönstret och ett par spelare tillbaka ser det som nyss såg så hopplöst ut mycket ljusare och det kan bli en spännande vinter i England.

Födelsedagskalas idag och ungarnas kusiner var på plats. Allihop är givetvis Liverpoolfantaster och förde ett jäkla liv i första halvlek när Pool låg på. Glädjen förbyttes dock mot sura mungipor när Gunners vände i andra och jag har äldrig sett en så knäckt 9 åring. 4 åringen däremot styrde upp kalaset riktigt bra och krävde minst sagt att vi skulle ha fiskdamm trots att jag förklarade för honom att man inte brukar ha det på 32 årskalas. Så det blev snällt till att hänga upp skynken och ladda godispåsar för här skulle det fiskas, tror nog han var minst lika nöjd med kvällen som underteckand när den summerades.

Taifarna mosar Gsk med ett decimerat lag och både Svesse och R. Jacobsson får göra två mål var. Nu väntar bara en match till innan uppehållet och det vill till att tejpar ihop gubbarna nu för det här håller inte när Allettan drar igång, fullt lag tack!
Allettan ja, det verkar som om KHK inte lyckas ta sig dit. Nu är det ju på inget sätt klart men det känns som om att Nybro inte lägger detta nu när man äntligen ligger före. Karlskroniterna får sätta sitt hopp till Oik på onsdag och det måste kännas för Steelers att ha KHKs öde i sina händer, går de för fullt?
I allsvenskan vann både Troja och Oskarshamn sist så det är fortfarande ovisst om vilka lag som ska spela kvalhockey till våren.

Fick idag uppgiften att ta ut Bomben för de resternade kronorna och precis som sist verkar det bli favoritbetonat. Sevilla skulle behöva göra två mål till för att det ska bli några stålar, kämpa!

Imorgon blir det tandläkaren, sen får vi se om det blir fler julklappar efter det..

Inga kommentarer: