fredag 11 december 2009

Firmafest

En timme till avspark i årets julfest med jobbet. Man kan tycka att i ett företag med bara fyra anställda borde det inte bli så hårda fester, nu ska ju dock nämnas att respektive ska med också så vi är faktiskt åtta. Tillbaka till det där med borde.. I detta fallet så stämmer inte teorin överrens med verkligheten riktigt.
Alla i sällskapet är väldigt glada i di goa dryckerna och jag kan nämna otaliga gånger då varit ordentligt slirigt framåt hemgång, både från ´"ledningens" och de anställdas sida. Som i somras när vi hade sommarfesten och chefen skulle köpa helgrillad gris av taxichauffören, att han inte åkte ut i farten var ett under... Som sagt vi har väldigt roligt och kvällen kommer säkert inte bli något undantag.

Har ju inte skrivit nåt om KHK matchen. Oskar Fransson, vad säger man om den killen? Han har väl inte ett psyke som gjort honom till JAS pilot direkt kan vi vara överrens om det? Matchens behållning var ju ända Matt Davidson, med beröm godkänt kämpade och slet han som ett djur hela matchen och precis som jag önskade fick han ju "avgöra" med sin tre mål och ett assist. Tacklas kan han tydligen också eftersom en riktigt fin tackling á la Jacobsson delades ut i mittzon till alla Taifares glädje, gott!
KHK då? Ja redan dagen efter är det nya tränarobjekt på plats, Micke Nilsson sågar sina spelare och publiken sågar spelare, tränare och sportchef. Förstår inte människorna hur mycket de skämmer ut sig med sitt sandlådegnäll? Att skriva insändare i lokaltidningen och tala om att "vi på C-sektionen" minsann inte ser nåt hjärta i laget och sparka tränaren o.s.v, o.s.v är ju jättebra press för ett lag i spillror..

Imorgon blir det stortips igen med resterande pengar från förra helgens spel, Partypersson lovar storvinst så jag har redan beställt en ny bil som ska hämtas nästa vecka. Fan ta dig om vi inte vinner Perra!

En liten jamare kan man väl ta innan det bär iväg? För att liksom se till att man inte fryser...

Inga kommentarer: