tisdag 8 december 2009

Världsrekordförsök?

Knappt två veckor kvar att jobba innan julledigheten, fredage den 18e är tanken ska bli sista jobbdagen och efter det väntar frihet till den 10e januari. Man kan ju tycka att det kanske vore läge att dra ner på tempot lite, kanske hinna serva maskinerna och kolla över materialet m.m. Men nejdå, istället försöker chefen sätta nån sorts världsrekord i så många jobb på så kort tid som möjligt. Så innan den 18e ska vi hinna med att dränera ett hus, göra två plattläggningar och sist men inte minst bygga en mur. Så i raka motsatsen till julefrid så blir det stress in på snöret för att slippa jobba julveckan, tack för den....

Vad kostar det att få en björk på 20 meter nertagen? Bara fälld i bitar, inte uppsågad eller med riset bortkört. Fundera på det...

Imorgon väntar så säsongens andra besök i vedervärdiga telefonkiosken. KHK ska än en gång avfärdas och än en gång ska drömmen om Allettan slås i kras, precis som vi vill ha det. KHK ja, det ryktas om att säsongskortshållarna ska stanna hemma i protest mot det dåliga spelet. Personer ska sparkas och nya ska värvas, tydligen är det experterna på sittplats som bestämmer detta . Känns det som att vi hört detta förut?
TAIF då? Ja man lägger nog inga fingrar emellan utan vill förstås visa var skåpet ska stå precis som sist. Tänk va gott om Miljonmannen får avgöra, vilket liv det skulle bli...

Julbord med jobbet på Ronneby Brunn väntar på fredag, i vanlig ordning bullas det upp med fördrinkar, snaps, öl vin och cognac på det. Julshow var det minsann också och som om inte detta var nog ska Vapendragaren och hans jobb på samma fest. Snacka om att slå två flugor i en smäll, varning utfördas för omgivningen!

4375 kronor kostar det att få ner trädhelvetet, och sen 700 spänn till att köra riset till tippen. Med andra ord kostar det mig 5000 riksdaler att få njuta av kvällssolen i sommar, en summa jag gladeligen betalar för att få slippa sitta i skuggan från klockan 16 och framåt under de ljumma sommarkvällarna.

7 åringen tjatar om att han vill följa med till Karlskrona imorgon. Kanske inte helt opåvekad har han utvecklat ett litet hat mot pojkarna i rött och han vill gärna se: - TAIF krossa KHK!
Drar mig ändå för att ta med honom in på den trånga ståplatsläktaren eftersom han väl inte ser ett skit, men om han fortsätter fråga så ger jag mig nog och tar med den lille hjälten.

Avspark i Champions Leauge, på återseende!

Inga kommentarer: