lördag 18 oktober 2008

Lördag!

Lördag kväll, fan va fint. Arsenal har precis vänt underläge 0-1 till 2-1 mot Everton och det verkar som de klarar ut detta, gott!
Förmiddagen har bestått av fixardag på ungarnas dagis. Plattor skulle läggas och lekstuga skulle byggas. Givetvis kunde min älskade sambo inte hålla tyst utan berättade givetvis att jag lägger plattor hela dagarna och gääääärna hjälpte till med det. Så 9 i morse samlades ett gäng trötta föräldrar för att slita på sin lediga dag, var faktiskt riktigt trevligt att umgås med de andra föräldrarna och prata lite skit samtidigt som ungarna får det fint på dagis.

Gårdagskvällen spenderades hos svärföräldrarna. Min svärfar är av den sorten som ställer fram en flaska brännvin och slänger korken, så också igår....
Groggarna rann ner fint och vi blev gladare och gladare. Lyckades i ruset välta ut sista groggen på bordet och golvet så lite ångest hade man när man vaknade i morse men jag vet att gubben bara skrattar åt det idag så det är lugnt.

Hoppsan där kom 3-1 till Arsenal, fan va fint!

Tipseriet ser ut att le mot mig idag oxå, en period knappt kvar i hockeyn och alla 3 sitter än så länge, kan inte förklara det sjuka flyt jag är i.

Asen borta imorgon. Fullsatt hall och massvis med Taifare på plats. Hoppas alla tar i som fan imorgon så ska vi nog fixa detta och göra Micke Nilsson arbetslös..

Nu kommer min vapendragare på besök ikväll och vi ska berusa oss som bara vi kan, Volbeats Live DVD och äkta tysklandssprit är en underbar kombination!
Ända in i kaklet....

2 kommentarer:

Anonym sa...

vi ska krossa KHK imorn! ska du också dit med supporterbussen eller?

Grönvit elit sa...

Nej bor i Ronneby så det blir bil in men vi syns på läktaren!