tisdag 7 oktober 2008

Full rulle..

Jaha tisdag och ekorrhjulet snurrar vidare. Precis hemkommen från födelsedagskalas och jag vet inte vad ni tycker men att äta sig mätt på kakor och tårta när man jobbat en hel dag är väl ingen höjdare. Tredje biten tårta smakar liksom bara...fett..typ.
Annars har dagen bestått av jobb, och i entreprenadbranschen där jag tillbringar mina dagar får man ibland se en del annorlunda saker. Som idag tillexempel när jag och kollegan ska byta ut ett gammalt avlopp till ett hus. Kvinnan i huset påpekar att: - A du vet det e stop i skiten och vi får gå på toa hos grannen!
Jaja tänker vi och sätter igång att gräva fram rören. När vi väl lokaliserat stoppet sågar vi upp röret och synen som möter oss är så att säga.. speciell..
Först kommer en leksaksbil och en legokloss, därefter kommer frun i husets använda libresse ultra slim plus plus extra dry binda som nu inte är så dry längre.
Slutligen kommer två dagars skit eftersom folk inte har vett att ge fan i att skita när man har stopp i muggen. Så där står man i skit upp till knäna och givetvis kommer då nästa fröken sverige gående förbi. Hon tittar upp, synar denna sorgliga skapelse, fnittrar lite och går vidare...
Vissa dagar skulle man stannat hemma.

Pantern hemma imorgon. Tror Taif är riktigt på uppgång nu och kniper en seger till i bara farten. Spelet senast gav mersmak och visade precis hur bra Tingsryd är när dom spelar ut. De grönvita vinner med 4-2 inför 1300 i publiken.
Efter det väntar Kungälv borta på fredag och supporterbussen avgår 14.15 från Tingsryd. Ska bli riktigt kul med en fredagsmatch och återigen kommer Tysklandsspiten till användning. Ser verkligen fram emot detta..

Kristianstad-KHK imorgon också, fan vet om folket i staun klarar en förlust till... Hade varit kul att se reaktionerna iallafall.

Vi syns på läktaren imorgon!

Inga kommentarer: