söndag 19 oktober 2008

Pissa på khk!!

Underbar vinst! Jag kan inte sluta att imponeras av årets lagbygge. Trots skador på viktiga spelare och en svår bortamatch inför storpublik trummar Taif på som vanligt. Grabbarna sliter och river, ta till exempel Bankelius Einarsson och Åkesson. Vilka jävulska kämpainsatser, man kan tro de har tre lungor. 9 raka utan förlust nu och man sitter bara och myser när man läser alla uppgivna karlskroniter som vill sparka tränare, byta målvakt och köpa artistspelare.
Matchen då? Ja första perioden var lite nervöst, ingen vidare hockey och många icingpuckar. Andra perioden kommer Taif ut och kör över Khk, man är bättre på allt. 3-0 målet var riktigt snyggt med klapp klapp spel så Fransson i Khkmålet köper korv på läktaren. Tredje perioden blir jämn och lite stökig, Tingsryd bevakar sin ledning och gör det riktigt bra.
Kort sagt en riktigt bra genomförd match. Tråkigt dock att se Einarsson utgå med befarad skada, inte en till....?

Efter vinst flera dagar i rad på oddset föll man idag på Olofström. Trots att de hade ledningen flertal gånger kunde de inte stänga matchen och det verkar vara ett problem de har. Lär dröja ett tag innan man lirar på steeeeelers igen, andra söndagen i rad man torskar på dem.

Gislaved på Onsdag, med det spel Taif har nu känns tre poäng väldigt, väldigt realistiskt.

Varit riktigt sliten idag, groggandet både igår och i fredags har suttit i hela dagen. Gårdagskvällen blev lång och blöt, Volbeat gick varm och kvällen avslutades med gamla godingar på Youtube. Det är helt sjukt vilka klenoder man kan hitta på den sidan...

Det var allt för ikväll, sängen kallar..

Inga kommentarer: