lördag 25 oktober 2008

Lördag?

Jaså det är lördag idag, jaha det märks inte för här är full rulle. Sambon åkte tidigt i morse till helvetet på jorden, nej jag menar inte lakerdome utan Ullared.
Samma dag som ens hårt förvärvade pengar rasslar in på kontot så ska de spenderas upp i en svettig stormarknad. Trängsel och fullt av klimakterietanter, tror inte mina pengar kommer att trivas där....
Så det var bara att skita i sovmorgonen och släpa sig upp till simskolan med 6-åringen. Kul kul kul... 3-åringen fick som vanligt mutas med glass och bulle för att sitta still. Därefter ut till sommarstugan för att dra upp båten så inget mer torskfiske i höst, också där fick man muta ungarna med glass och godis då de hellre ville vara hemma och se på tv eller spela playstation än att åka ut till stugan.
Äntligen hemma efter detta trodde man i sin vilda fantasi att lugnet skulle infinna sig men nej, FYRA!!!! nya gaphalsar dyker upp fem minuter efter vi kommit hem och intar huset. Playstation på full speta och tydligen räcker inte ljudeffekterna till så alla 6 duktiga grabbarna på ovanvåningen måste förstärka det hela med egna vrål...
Underbart med helg!

Tipset har gått milt sagt åt helvete de sista dagarna, så idag hoppas vi på en feg dubbel för att vända trenden. KÄMPA!!!!!!!

Ännu en back klar. Verkar vara en rejäl kille. Dock ställer man sig frågan: Vem får stiga åt sidan? Eller är det bara en breddning av truppen?
Tydligen ska det också komma en vass målskytt ytterligare på detta. Hjulen snurrar fort i Taif nu.
Ulricehamn imorgon, räknar med att vi kommer upp i 30 poäng efter den matchen.

Nähä nu ska boskapen utfodras, köttbullar och pulvermos ska väl till och med jag klara av att slänga ihop....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, trevlig helg? ;)

Grönvit elit sa...

Jäääääääääätte.....