torsdag 16 oktober 2008

Snart helg!

Bara fredagen kvar innan helg och den brukar glida lätt förbi tycker jag. Kvällen har bestått av MoDo-Frölunda på canal+, misserabel ishockey och begravningsstämning på läktarna. Visst att vilka matcher som ska visas är klart innan säsongen men ibland önskar man att de kunde bytt.

En fin trippel satt iallafall, Brynäs Luleå och över 2.5 på MoDo. Äntligen har man haft lite flyt ett tag och kan det hålla i sig över helgen blir det nog utbyte av hemmabion..

Micke Nilsson lovar att första hemmavinsten ska komma på söndag mot Taif. Vore det inte alldeles, alldeles underbart att täppa till truten på Telenorarna. Även om det blir tufft tror och hoppas jag på vinst. 5 mål och 5 målskyttar igår tyder på bredd och med det fysiska spel Taif nu spelar jämfört med i premiären lär man tackla sönder KHK spelarna. Jacobsson!!

Oliver uttagen i j-landslaget, finns nog ingen ände på den askungesagan. Man kan inte göra annat än att önska honom all lycka och stolt skryta med att Taif producerar kvalitetsspelare.

På lördag blir det grogg igen. Lördag du ljuvliga lördag...

Inga kommentarer: