torsdag 9 oktober 2008

16 straffar...

...tog det innan Taif bärgade sina 2 poäng igår. Härligt men vilken jävla pärs! Man slits mellan hopp och förtvivlan efter varje straff. Måste dock påpeka att jag trodde inte vi hade så många duktiga straffskyttar i Taif, grymt kul. Matchen då? Ja man spelar bra mot ett Pantern som spelar bortaspel. Många lägen åt båda hållen, lite synd att Tingsryd slarvar när man väl fått 2-1 och ger bort 2-2. Men som sagt Pantern hade många bra lägen också och med lite distans känns 2 poäng helt ok.

Micke Söderlund flyttar hem till Goiset. Ja vad ska man säga, det är tufft om platserna men personligen hade jag vilja se honom stanna. Samtidigt förstår man att grabben vill spela. Lycka till Micke och tack för allt!

Kungälv borta imorgon och bussresa som sagt. Ett par har tydligen hoppat av så just nu är vi 37. Matchen sänds tydligen på webben så alla ni Taifare som inte ska upp kan njuta av fin hockeyunderhållning till fredagsgroggen.
Svårt att veta var man har Kungälv tycker jag, vad man kunnat utläsa är de starkare än i fjol men jag tror och hoppas på vinst. 2-5 låter väl ok??
Undrar lite om Peter får stå imorgon, Johannes gör det bra men fan vet om det är så bra att Peter står och stelnar till vid båsdörren, Tisse har lite att fundera på.

Syns imorgon!

Inga kommentarer: