fredag 3 oktober 2008

Mycket hockey

Mycket hockey blir det kommande vecka. Först hemmamatcher onsdag och söndag, sedan en härlig bortaresa till Kungälv på fredag. 35 av 50 platser är redan bokade i bussen och med lite flyt blir den full till matchdagen.
Kristianstad hemma på söndag, en kul match och en ordentlig värdemätare. Peter A och hans kompisar kommer på besök som obesegrade och det vill till att hjältarna plockar fram hela registret om man ska ta alla 3 poängen. Med en David Jonsson i högform och med ynglingar som blir kaxigare och kaxigare för varje match tror jag ändå att de grönvita fixar detta. Det liksom känns stabilare nu, kompaktare.

Tysklandssprien kommer väl till pass på fredagkvällar, riktigt trevligt...

Sunderland-Arsenal och imorgon SKA The Gunners bara vinna, kan inte se att man gör ännu en "Hullmatch". Med vinsten i veckan från Champions Leauge spelet i ryggen växte nog spelarna nån centimeter och segern under morgondagen känns väldigt trolig.

Skål och ha en fortsatt trevlig kväll..

1 kommentar:

Anonym sa...

Fick man för att man satte en slant på Arsenalpacket. Blir platsbyte med Burnley i seriesystemet när denna säsongen är över för eran del.