söndag 21 december 2008

Sköna söndag

Två kvällar med mat och dryck i långa banor sätter sina spår. Trött och sliten när nu söndagen är här och det ska bli skönt att bara göra ingenting idag.
Arsenal-Liverpool i eftermiddag på burken och så var den dagen räddad. Tror Gunners höjer sig denna match och knäpper till Pool i jakten på toppen.

Lillejul igårkväll med tipsbolaget samt familjer. Fullt ös från klockan fyra och att huset står kvar såhär dagen efter känns overkligt. 10 ungar i åldrarna 3 till 9 skapar ett rätt bra tryck när de väl kommer igång kan jag tala om...
Själv gjorde jag och kamraten ett tappert försök att berusa oss och jag tycker att vi lyckades rätt bra. Ganska fina när det var hemdags var utlåtandet man fick.
Tomten kom ju också på besök med paket till ungarna och ni vet vad 3 åringen tycker om tomtar... just det, ingen kram där inte....

Ledig fram till den 7e januari, gott! Skönt att bara kunna ta dagen som den kommer och inte ha en massa saker uppbokade. På tisdag är det lillejul med svärfar och c:o, det brukar också bli väldigt speciellt... Inga bromsar där precis.

Inget nytt på Taiffronten. En vecka kvar till den 27e och en ny back skulle visst vara klar innan dess. Nån som vet nåt???
Örebro och Hästen lipar om spelschemat, oväntat.. Hata örebro.
Brigaden ordnar bussresa och det lutar åt att man åker med.

Nä nu får man nog resa sig ur sängen och göra lite nytta, har fått onda ögat ett par gånger av sambon redan... Vi hörs!

1 kommentar:

Anonym sa...

Häng med till Tranås!