fredag 26 december 2008

God afton gott folk!

Jaha så har då den värsta julstressen lagt sig och man börjar ladda så smått för det stundande nyåret. Julafton flöt på i ett gemytligt tempo och tomten kom och hälsade på bröderna bus inte mindre än två gånger. En bister sanning som uppdagade sig var dock att detta var nog sista året som 6 åringen köpte "tomtegrejen". Kommentaren efter tomtens första besök var : -Tomten lät väldigt mycket som dig pappa, och så hade han mask också....
Julklappar i drivor och mer leksaker än vad som var nödvändigt, detta håller nog dock inte bill och bull med om.
Alldeles för mycket julmat intogs och som en övergödd spädgris låg man och pustade på soffan när självaste jeltsin kom på besök. Vi smakade ett par och allt som allt blev det en alldeles lagom jul.

Juldagen skulle bli en ordentlig urladdning men diverse tråkigheter satte stopp för detta , inget att gå in på. Nya tag på nyår och framför allt på bussresan till Tranås som för övrigt är fullbokad vad jag förstår, härligt!!

Fabregas skadad 4 månader, jaha tack för den. Det var nog spiken i kistan det. Fabregas är viktigare än de flesta i Arsenal och det redan tunga utgånsläget ser om möjligt ännu mörkare ut.

Mellandagsrea idag och själv ställde jag klockan på 8.00 för att hinna in till "staun" (tvi tvi tvi..) innan butiken öppnade 9.00. Köjävel som inte var utav denna värld och alldeles för mycket folk som trängdes på de få kvadratmetrar som bjöds. Hittade dock vad jag sökte, en ny inspelningsbar dvd med hårddisk. Dags att få ordning på alla gamla videoband på ungarna som man har liggandes överallt. Mata in det i hårddisken och bränn ut det på skiva så har man koll på grejorna igen, kanon. Roligast var dock tanten på säkert 65 bast som blev precis vansinnig när gubben före högg sista tv:n av modellen hon ville ha. Butiksägaren fick en ordentlig skrapa och anklagades för falsk reklam och diverse andra smädelser, riktigt underhållande.

Imorgon får man väl försöka klippa av sig manen man odlat och hitta lite nya kläder till nyår, fyrverkeri ska också inhandlas till ungarnas jubel och lite annat smått och gott ska hinnas med.

Inget nytt om Blomqvist. Visst hade det varit magiskt men för varje dag som går blir man mer tveksam till om det blir nåt. Hoppas jag har fel, hoppas verkligen jag har fel... Blomqvist är precis det vi behöver.

Skriver inget om Nyköping, ni vet säkert alla läget där.
Ha det gott kamrater!

Inga kommentarer: