torsdag 4 december 2008

Heja heja tigrarna!

Fan vilken skön vinst igår. Det känns så gott att vinna just en sådan match som var så viktig, så spännande och alldeles, alldeles underbar...
Kul att se Taif visa klass när det gäller och hade inte KHK rensat på mållinjen och Fransson gjort ett par idioträddningar hade siffrorna varit större.
Riktigt bra drag på Brigaden och efter matchen snackade jag med en Khk:are som var imponerad av trycket från våran sida, dock hörde han inte riktigt vad vi sjöng.
-Sjunger ni bara heja tigrarana hela tiden eller har ni ramsor också som ni sjunger?
-......ehm.. ja vi har ramsor vi sjunger också...
Allettanplatsen känns klar och det blir en riktigt kul vinter att se fram emot.

Nyss hemkommen från julfest på dagis. Måste säga att 30-40 ungar som vrålar till räven raskar över isen håller minst lika god klass som Brigaden decibelmässigt, vilket jävla liv. Lugnet lade sig dock snabbt när tomtefar kom på besök och odjuren förvandlades till ljus på en blinkning. Julen borde helt klart var längre för inget har en så lugnande effekt på barn som när tomten kommer, snart är den över och vad ska man då hota med när de river huset?

Jag kan inte låta bli att le varje gång jag ser Thelin på isen, killen har verkligen ett säreget utseende. Har ni sett hans ritual med skydden när han ska teka? Underbart...

Helgen skall spenderas med sambo samt bill och bull hos några goda vänner i Malmö. Detta passar utmärkt då man kan passa på att se Taif möta Pantern på söndag innan hemresan. Julklappar ska handlas tror sambon men vi andra vet ju att efter 10 minuter i affärerna med ungarna inser till och med hon att det inte är läge just då..

Hur många gånger var KHK 6 man på isen igår?

Lämnar er ikväll med en klassiker jag hittade på Youtube, varsågoda

Inga kommentarer: