tisdag 9 december 2008

Funderingar

3 matcher kvar av serien och man funderar så smått vilka man vill ha med sig till Allettan. Visst fan vore det kul om Olofström missade, samtidigt brukar vi alltid slå dom när det verkligen gäller så lite kluven är man. Kungälv är ett otäckt lag som är grymt svårspelade. Skövde känns lite lättare att tas med och dom får gärna ta Kungälvs plats för min del. Pantern lär väl vara ett av de fyra men sen vara precis odugliga som vanligt när det gäller.

Champions Leaugekväll på burken. Trevligt i vintermörkret. Sport överhuvudtaget känns mycket viktigare nu i mörkret, va fan skulle man gjort hela vintern utan hockeyn???

Gjorde rent akvariet igår och idag körde jag och 3 åringen till zooaffären för att köpa några nya firrar. 15 minuter senare var man 517 kronor fattigare, ungen skulle ha varenda fisk... men glad var han.

Steeeelers borta imorgon. Vi minns alla förra säsongen... 19.59, helt sjukt. Vore kul att tvåla till dem och grusa deras förhoppningar om Allettan. Sen kan KHK och Steelers leka hink och spade i fortsättningsserien bäst de vill. Blekinges stolthet bla bla bla....

Undrar var Peter Andersson ska hora runt nästa år....?

1 kommentar:

Eva-Lena sa...

Ja usch, vi var och såg matchen förra året. Den 16 December närmare bestämt. Så jäkla trist hemresa. Bloggade om matchen ;o)

http://eva-lenalisselgard.spaces.live.com/blog/cns!495A8AA876CCAB54!1021.entry