söndag 28 december 2008

Mäktigt!



3 bussar snart fulla till Tranås och man kan inte säga annat än att det lär bli ett mäktigt stöd de grönvita kommer ha i ryggen när pucken släpps på fredag.
Ska bli riktigt kul med bussresa och ett par glas starkt på vägen upp ska nog se till att vi är lena och fina i halsen också så att skönsången riktigt klingar mellan väggarna.

Inget nytt på spelarfronten och om man läser på Taif.nu så ser det enligt mig mörkt ut med Blomqvist, tror knappast Bofors släpper iväg honom. Tydligen har man en transatlant man väntar svar från och vi får hoppas på det bästa.

Pokerkväll igårkväll hemma hos lokalpolitikern som senaste veckan varit i blåsväder. Men vad bryr han sig om det utan han bjuder in 15 pers till pokerturnering, smart..
Kul var det i vilket fall som helst och det bjöds även på glögg och öl.
Hur det gick? Gissa... Åkte ut precis innan prispengarna skulle fördelas med QQ vs KK. Misströstade dock inte så mycket då sällskapet var trevligt och det fanns gott om dricka. Lokalpolitikern själv kom fyra och fick 800 kronor för det, han sken som ett barn på julafton när vi drog oss hemåt.

Arsenal lyckas med nöd och näppe ta tre pinnar idag mot Pompey efter ett sent nickmål av Gallas. Viktigt som fasen och faktiskt tappar Chelsea två pinnar i slutminuterna mot Fulham så visst är man lite glad. Pool vann dock övertygande med 5-1 borta mot Newcastle så avståndet uppåt består. Det ryktas om den lille ryssen Arshavin till Gunners och visst behövs det förstärkningar nu när Fabregas är borta. Gnistan har inte funnits där de senaste matcherna och lite nytt blod som skapar konkurens är kanske vad som behövs.

Storvinst i det lilla tipsbolaget idag. Äntligen lyckas vi sätta en vågad trippel och kamma hem hela 4500 kronor, hurra....... Hästkräken sprang åt helvete och tipset jag det är en ännu värre historia. När ska den befriande jackpotten komma? Jag skulle nämligen kunna vänja mig vid att vara ledig jämt som man varit den senaste veckan. Riktigt trevligt minsann.....

Inga kommentarer: