torsdag 11 december 2008

Ja det här var väl inte så illa?

2 pinnar mot steeeeeeeelers igår och de grönvita visar prov på frejdigt och underhållande spel. I och med detta har Kungälv Olofströms öde i sina händer, precis som vi vill ha det. Vore jävligt kul om steelers missade faktiskt, tänk all pajkastning det har varit om vilka som är bäst i Blekinge och nu missar båda Allettan om tabellen står sig.

Luciatåg på 3 åringens dagis idag, utklädd till tomte skröt han vidt och brett om allt de skulle sjunga. När sedan konserten drog igång fanns det en enda unge som inte sa ett ljud på hela tiden. Gissa vem..?

Undrar vem som tar förstaspaden i Allettan. Peter har ju stått några matcher nu på slutet och gjort det bra. Känns liksom som om man behöver "toppa" lite i Allettan och låta en målvakt få förtroende och hitta en bra trygghet över flera matcher.
Angenäma bekymmer för herr Tissel må jag säga.

Redan avancemangklara Arsenal förlorar borta mot Porto i sista gruppspelsmatchen av Champions Leauge. Gott att ha dem vidare och helgen väntar en tuff match mot spöket Middlesbrough. Arsenal får förhoppningsvis tillbaka fyra väldigt viktiga spelare i Fabregas, van Persie, Adebayor och Sagna. De kan behövas om jakten på guldet ska kunna fortsätta.

Volbeat klara för Sweden Rock! Hela sommaren räddad! Man längtar redan till den lyckligaste veckan på året..

Hoppas mycket folk tar sig till Templet på söndag och hyllar grabbarna i sista hemmamatchen av serien. De har ju faktiskt gjort en sjukt bra grundserie och det pirrar sådär gott i kroppen när man tänker på alla härliga kvällar Allettan kommer att skänka.....

Inga kommentarer: