lördag 15 november 2008

Usch..

Fy fan, århundradets bakfylla härjar i huvudet efter gårdagen. Blev lite mycket där ett tag och det får man betala för idag. Härlig stämning på läktaren trots en bedrövlig match. Missar man så många chanser vinner man inga hockeymatcher och Kungälv gör det bra samt sätter dit sina chanser. Vilka som var bra eller dåliga har jag ingen aning om då stora delar av matchen fallit bort från minnesbanken...
Vill till att man höjer sig nåt snäpp och framförallt tar vara på sina chanser om man ska slå steeeeeeeeeeeelers imorgon.

Festligheterna fortsatte efter matchen i Ronneby där jag och kamraten gjorde vårt bästa för att berusa oss ordentligt. Det lät som en jättebra idé igårkväll men jag är inte lika säker på att vi gjorde rätt idag... Givetvis ska man beställa in en 6a typ 5 minuter innan haket stänger och det är ju alltid den som gör att släggan faller, man lär sig aldrig...

3 åringen fick se sin första match i templet och man kunde ju valt en bättre kamp att visa lillgrabben om man skulle få honom att fastna. Men som tur väl är finns ju kiosken som är full med godis och det är ju alltid en humörhöjare bland de små gangstrarna. När 6 åringen samlat sina intryck av matchen hade han bara en fråga att ställa: -Varför gjorde inte tigrarna några mål pappa?
Vad svarar man på det..?

Eftermiddagen får gå i fotbollens tecken känner jag, min kropp vägrar anstränga sig idag så det får bli Premier Leauge och hockey för hela slanten.
Arsenal tar emot Aston Villa och kan man behålla den kämpaglöd som mot Man U förra helgen ska man ta Villa och 3 pinnar. Fyra viktiga kuggar är borta i Gunners, spjutspetsarna Adebayor och van Persie saknas men även Eboue och målvakten Almunia som skadade sig sist.

Nähä, ryggläge igen... Ha det!

Inga kommentarer: