onsdag 26 november 2008

Onsdag

Två perioder spelade ner i Helsingborg och 4-3 ledning till de grönvita. HHC stretar på bra med sina två och en halv femmor och onödigt nervöst tycker jag...
Karlskrona har redan dödat matchen ner i Kristianstad efter halva andra perioden och jag ser inte fram emot nästa onsdag när dom kommer till Templet precis. OIK ligger under mot Ulricehamn och det tajtar till sig runt strecket.

Arsenal lyckas trycka in 1-0 genom Bendtner igår och Arsenal är klara för avancemang från gruppen. Välbehövlig vinst och lite lugn och ro efter allt rabalder.

Chaufför till fredagens begivenheter i Dackehallen är nu ordnat och det enda man själv behöver tänka på är att berusa sig, känns som om jag ska klara det..

Lördagen består av simskoleavslutning 8.30!! (Kan bli tungt) och fotbollsavslutning 13.30, alltså ingen mening att ta sig för något seriöst i övrigt. Faktiskt riktigt skönt. Det enda positiva med denna årstiden förutom hockey och jul är att det mörknar lite tidigare och man slipper alla måsten efter jobbet. Bara lugnt och skönt efter middagen och mycket tid med ungarna, perfekt!
Ungarna ja, önskelistorna börjar ta form och farfar var här ikväll och frågade lite vad de önskade sig. Visste inte att det var Star Wars som gällde fortfarande för det var Star Wars tv spel, Star Wars lego, Star Wars hjälm och Star Wars ljussabel. 3 åringen ska ha Nalle Puh dator och Batman walkietalkie om han får bestämma..

Sedär 5-3 till Taif, Hillding. Detta ska nog ordna sig.

Biljetterna släppta till Sweden rock och för er som ska se Uriah Heep så märk väl att de ska spela på onsdagen så var ute i god tid då 4 dagars biljetterna brukar ryka ganska snabbt.

Ha det gott!

Inga kommentarer: