torsdag 6 november 2008

Helgen är på väg!



Torsdag kväll, ofta en riktigt behaglig kväll när man vet att det bara är fredagen kvar innan frihet. Ska bli fint att ta ett par pilsner imorgonkväll och fira in helgen, det behövs efter denna veckan.

Första fotbollsträningen avklarad. Rätt skral uppslutning, bara 10 tappra själar som sökt sig till gympahallen. Deltagarsiffran brukar annars ligga runt ett 15 tal. Två nya pojkar skulle prova på fotboll för första gången ikväll, första pojkstackaren fick en vristare rätt i solarplexus efter typ 2 minuter och sedan var världens kortaste fotbollskarriär över. Den andre pojken lyckades bli träffad i huvudet ganska tidigt och spenderade sedan resten av träning med att tala om för sin mamma att han aldrig skulle gå dit mer allt undertiden som den ömma modern försökte övertala sonen..

Arsenal får bara 0-0 hemma mot Fenerbache trots löjligt spelövertag i första. Det märks att Adebayor är borta och det tror jag lär bli tungan på vågen i lördagens möte med Man United. Känns tufft att möta United nu när man spelat lite dåligt på slutet. Men som vi säger, hoppet är det sista som överger en..

Fredagsmatch i Templet nästa fredag. Äntligen ett tillfälle att berusa sig på hemmaplan. Få saker i världen överträffar en fredagsmatch i Dackehallen, stämningen alkoholen och gemenskapen. Total lycka.. Vapendragaren och jag har redan börjat ladda och vi hoppas denna gången kunna hålla i lite längre och se lite mer av matchen än sist det var fredagsmatch.. Fick höra dagen efter att man mest stått och skrålat med ryggen mot matchen och spillt ut en halv liter grogg i chaufförens bil, inte så uppskattat.. Men, men vi gör så gott vi kan.
Först ska vi ju dock avverka Panternmatchen. Tror faktiskt att vi vinner den övertygande, det känns så oförskämt bra nu att vi bara kör över Boij och company.

Tips pratar vi inte om för tillfället, hela spelvärlden är så jävla RIGGAD att det är fan ingen mening man försöker... Fan.....

Kaffedags vi hörs!

Inga kommentarer: