torsdag 20 november 2008

Stress express..

Puh, stressiga dagar denna vecka möten, fotbollsträning, jobb och så kotknackaren ska hinnas med. Kotknackaren ja, det är ju också en historia för sig. Började med yrsel för en månad sen sedan en jävulsk huvudvärk för cirka två veckor sedan. Åt massa värktabletter och skit, drygt som fan.. När sen äntligen allt släppte tog det bara nån dag innan det började tjuta i öronen, typ som tinnitus. Blev skickad till kiropraktorn efter som man trodde att det kom från nacken. Så nu går man och får nålar i huvudet, elbehandling i nacken plus att han bryter och sliter i huvudet så man tror det ska lossna. Man får hoppas huvudet sitter kvar och skiten försvinner snart, börjar ledsna på oljudet...

9-0 till de grönvita igår, gott. Missade årets första hemmamatch då jag var tvungen att gå på ett möte med fotbollen. Drygt 800 på läktaren och det var väl vad man kunde vänta sig, har varit mycke hockey senaste veckan. Matchen är inte så mycket att säga om, 3-0 efter 6 minuter och där var tydligen matchen över. Stackars HHC hoppas de inte kursar utan kämpar på även om det ser tungt ut för dem.
Bra resultat i de andra matcherna och Taif fick lite mer luft till de bakomliggande, vinst igen söndag och onsdag så känns det riktigt bra.

Vår vän Jafari var i Skövde igår och dömde. Han lyckades visst göra en ännu sämre match än i Dackehallen. Trodde faktiskt inte det var möjligt, man slutar aldrig att förvånas...

Denna helgen blir det nog sparsamt med brännvinet, förra helgen tog på min sargade kropp, även om avslutningen på fredagkvällen var mycket trevlig på ett annorlunda sätt....Inte ofta man sitter och pratar om livet med medelålders kvinnor, intressant.. mycket intressant... Ska också försöka hinna med att göra lite nytta i sommarstugan, måste ju rusta inför den kommande vintern. Kallt som fasen om mornarna här nere i Blekinge, finns verkligen inte mycket positivt att säga om denna årstiden. Ungarna går däremot och trycker näsan mot rutan så fort man säger det ska bli kallt. -Ska det bli snö då? Kommer Tomten då? När kommer han!!??
Över en månad till jul och ungarna tjatar redan, har mig dock nog själv att skylla.
Tomtenissesamtalet var som tändvätska på elden...

Ha en trevlig kväll gott folk!

Inga kommentarer: