tisdag 28 juli 2009

Kolo drar?


Manchester City verkar ha precis hur mycket pengar som helst och nu ryktas det att man värvar Arsenals Kolo Toure. Kolo som varit en av de absolut viktigaste spelarna i maskineriet har blivit 28 år och Wenger säger att han inser att Kolo kanske försvinner under de kommande 24 timmarna. Inte mycket tid kvar att värva nu och hittills har Wenger bara gjort en värvning, mittbacken Thomas Vermaelen från Ajax.
Man är också på jakt efter Real Madrids Klaas-Jan Huntelaar men det är även Milan och de sista dagarna på Juli kommer bli spännade.

Första 18 hålsrundan i år på golfbanan och det gick över förväntan. 4 över par får anses som klart godkänt efter ett års uppehåll...
Känner att suget efter golfen börjar komma tillbaka och i väntan på hockeyn så passar det alldeles utmärkt med en runda om kvällarna.

Tingsryd Marknad med grabbarna idag. Karusell, pilkastning och godis sen var de nöjda som få och även om vi inte gjorde några större fynd så är det alltid gott att komma till Tingsryd.
Såg att 1923 ville ha uppdatering på hur det går med Elite Skybar och jag är ledsen att inte kunna komma med några bilder men enligt en del insatta jag träffade på marknaden ska den vara i stort sett klar, någon som kan bekräfta?

Mjällby går fram som en ångvält i Superettan och frågan är om man äntligen ska få se Allsvenskt på Strandvallen nästa säsong? Mycket imponerande hur som helst och det finns inget som tyder på att de ska sumpa detta.

Hörde att Lidhems Golfklubb ovanför Tingsryd redan är upplöjd. Klubben gick i konkurs och framtiden var osäker, nu har man tydligen gjort åkermark av en väldigt fin, välskött och rolig bana. Jävligt tråkigt att höra..

Inga kommentarer: