lördag 18 juli 2009

En vecka har snart gått av semestern..


..man har redan grillat så mycket att man tröttnat på det. Varje kväll hittills har det dukats upp karréskivor, fläskfile eller korv och givetvis ett par kalla till det. Börjar nu inse att om detta fortsätter kommer jag se ut som på bilden ovan så vissa korrigeringar i kostintaget bör göras för den fortsatta ledighetens skull. Om det sedan fungerar i verkligheten är en annan sak men tanken är i vilket fall som helst god..

Spänningen stiger och gissningarna är många på bloggar och forum om vem den sista pusselbiten är i TAIFs trupp. De flesta verkar vara överens om att det är en transatlant och vad jag har förstått har det varit en önskan från både klubb och sponsorer att värva en sådan. Det ska hur som helst bli kul att mitt i semestern få beträda helig mark i Templet och se vem som ska bli frälsaren i vinter.

Lördag igen och ett nytt försök på hästarna, återkommer om resultatet..

Ikväll blir det kanske till att umgås med vapendragaren och prata ihop oss om den stundande semestertrippen nästa vecka. Familjerna ska med när vi drar till Västervik i fyra dagar och det kommer säkert att bli en intressant upplevelse på många sätt...
Lördagkväll med vapendragaren brukar dock kunna bli lite blaskigt och vi får väl se hur mycket vi egentligen kommer fram till, förmodligen kommer det att pratas en hel del om TAIF och inte så mycket om själva resan men det ordnar sig säkert.

Varför sover man till tio om dagarna så fort man har semester? Fan man får ju ångest varenda dag man vaknar och ser att klockan runnit iväg. Kan det ha något att göra med sena kvällsaktiviteter....?

Inga kommentarer: