måndag 20 juli 2009

Frälsaren?


Är detta mannen som ska frälsa oss kommande säsong? Om man ska tro SMP så är Matt Davidson killen som ska presenteras den 4 Augusti. Känner själv inte till honom så bra men visst har han en imponerande meritlista och om nu så är fallet att det blir han så känns detta riktigt bra. Tisse kommer få angenäma problem med formationerna och jag som inte trodde man kunde längta mer till seriepremiären har nu hamnat i ännu svårare hockeyabstinens...

I lördags var det Youtubekväll hos vapendragaren med tillhörande förfriskningar, alltid lika trevligt. 80-talskvällen förvandlades till metalkvällen som senare blev ståuppkvällen o.s.v... Det tar liksom aldrig slut, just som man tror man hittat alla sina gamla favoriter finns det hundra nya som väntar runt hörnet. Underbart!

Adebayor till City. En klart kännbar förlust och det vill till något alldeles extra för att ersätta honom. Wenger själv säger att han inte har några planer på att värva en ny stjärnstriker men nog fan lär det behövas om man ska vinna något. Senaste rykterna talar om ett skambud på gamle Obafemi Martins från Newcastle men det är nog tveksamt. Fansen börjar bli trötta på hedersamma fjärdeplatser i ligan och semifinalutträden i Champions Leauge. Glädjande nog är Tomas Rosicky tillbaka efter ett 18 månaders långt skadeuppehåll, det var till och med så illa så man befarade att hans karriär var över men äntligen verkar allt vara ok och han kommer vara till stor nytta kommande säsong.

Kollade vädret inför stundande semestertrippen till Västervik. Någon som vet var man köper bra regnponchos.......?

2 kommentarer:

Daniel sa...

Regnponcho kan man köpa på Clas Ohlson för 199 kronor.

Grönvit elit sa...

ok... tack Daniel :) Men vi får hoppas det inte behövs..