måndag 22 september 2008

TORSK!


Torsk i dubbel bemärkelse summerar helgen rätt bra. Om vi ska börja med det positiva så hade jag, sambon, 3 och 6-åringen ett rejält fiskafänge i lördags. För en gångs skull så blåste det inte orkan som det brukar när vi planerat att fiska. Vi tog lilla båten och gav oss ut glada i hågen och med nyvässade krokar. Det tog nån halvtimme innan första torsken landades, 3 åringen blev livrädd och grät medans 6-åringen jublade som ett barn på julafton. Efter ytterligare en halvtimmes fiske kom vi sen i ett stim där vi landade tre fina torskar och även tappade ett par. 6-åringen skrek så det hördes nog till Polen medans 3-åringen vid detta laget hade somnat av tristess. Vi vände hemåt med 4 fina torskar varav de två största givetvis fångades av sambon som typ aldrig pilkat torsk, detta har ältats en del kan jag säga...... Men i det stora hela ett riktigt lyckat fiske.

Så till nästa "torsk", debacklet igår i Templet. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om detta mer än att vi såg tafatta och ostrukturerade ut. KHK sätter sina chanser och gör det bra. Taif radar upp möjligheter i andra att ta ledningen och hade man fått in en puck där är jag övertygad att vi vunnit. Ja ja det värsta har lagt sig känner jag och tror nog att grabbarna är riktigt revanschsugna och lär låta Gislaved få lida för denna förlusten. O.B.S den matchen är flyttad till torsdag, vinst där och vi är med igen!

Arsenal fortsätter övertyga och tog en fin seger mot Bolton i lördags. Man släpper in ett mål tidigt i matchen men visar klass och vänder med två mål inom loppet av 2 minuter. Denilson avslutar målskyttet med sitt 3-1 mål och segern är kassaskåpsäker.
Gunners fick också riktigt fina resultat med sig i de andra matcherna där Liverpool bara kryssade hemma mot Stoke samt Chelsea-United spelade 1-1. Detta gör att Arsenal nu leder ligan 1 poäng före Chelsea och Liverpool. Imorgon väntar Sheffield United i ligacupen och på lördag möter man Hull hemma.

Vill ge Lison en stor eloge igår som fast att rösten gav upp redan i andra perioden fortsätter att vråla och mana på klacken, GRYMT!! Nya tag på torsdag, till dess ha det gott!!

Inga kommentarer: