måndag 8 september 2008

Kvitterat...

Sådärja då var det kvitterat i kräkmaskinskriget! Idag ligger 6 åringen pall med 39 graders feber och en bunke att spy i på soffan. 3 åringen som för några dagar sedan var lika sjuk och då blev retad av sin bror passar givetvis på att ge igen och skrattar högt åt den slagne hjälten. Ibland kan man nästan se den lille elake som sitter på axeln och viskar allt skit som dom får för sig....

Pratade med spelgalningen idag...... Festen gick bra. Dock ej på hans bekostnad eftersom hans sambo som i detta fallet var den som skulle bli firad själv fick ta hela ansvaret. Spelgalningen själv satt närmast fönstret där det fläktade lite och längtade bort, hem till soffan. Man tycker att när man är snart 35 år som mannen ifråga är borde lärt sig nåt om att festa dagen innan ett stort kalas, men samtidigt får ju vi andra ett gott skratt.

Inget nytt om Henkes skada. Oroväckande detta tycker jag. Henke är otroligt viktig och kan vara en matchvinnare när det stämmer. Utan honom kommer Lundström vara halv... Man ska dock inte måla fan på väggen, vi spelade ut KHK utan Henke senast och med den nerven det kommer bli på matchen den 21:e höjer sig hjältarna minst ett par snäpp. Det kommer räcka till seger.

Det får bli allt för ikväll. Gry är på tv, måste gå..........

Inga kommentarer: