onsdag 24 september 2008

6-0


Ja Arsenal fullständigt körde över Sheffield United i Ligacupen. 6-0 blev slutresultatet efter 3 mål av nye Carlos Vela, 2 av Bendtner och 1 av unge Wilshere.
Matcherna duggar tätt nu och på lördag väntar som sagt Hull hemma på Emirates, därefter möter man Porto redan på tisdag i Champions Leauge. Viktigt att vinna hemma som alltid i Champions Leauge och med det spel Gunners presterar nu räknar jag med 3 poäng mot Porto.

Gislaved borta imorgon för Taif, en otroligt viktig match och jag hoppas grabbarna kan visa det fina spel vi fick se på försäsongen. Revanschlustan borde brinna i ådrorna hos hjältarna och inte minst vill dom nog tysta alla tvivlare efter premiären. Undrar om Johannes får stå eller om han ger Peter förnyat förtroende? Riktigt sugen på att åka upp men när matchen krockar med 6 åringens första fotbollsmatch i karriären kom onda ögat direkt från sambon när förslaget lades fram och visst vill jag se lillravelli debutera mellan stolparna...

På lördag bär det av till Tyskland och Bordershopen. Kvart över fyra går bussen och första groggen slås väl upp vid halv fem snåret. Det lär bli en dag i alkoholens tecken och att sedan få avnjuta Taif-Ulricehamn lätt bakfull i Templet på söndag gör detta till en riktig höjdarhelg.
Nu får det bli derbyt på canal plus en stund. 3-1 till djurgårn på tipset, kan den sitta måntro???

Inga kommentarer: