söndag 28 september 2008

Match igen

Jaha söndagjävel igen och det enda poitiva med söndagar är som ni vet att det är match i templet. Ulricehamn kommer på besök och givetvis ska vi bärga 3 poäng, trots att inledningen på serien varit lite skakig så knyter nog hjältarna näven i fickan och kör över skiten i eftermiddag.
Det ryktas om en ny finsk back på ingång och även en dyr forward, vi får väl se men om han är dyr vill det till att han levererar för en Ben Manny till har man inte råd med.
Tippar 6-2 inför 1437 sjungande grönvita.

Arsenal gör ett riktigt bottennapp och förlorar hemma mott Hull. Så jäkla onödigt känns det som och även om jag inte såg matchen ska man slå dem 9 av 10. Alla andra topplagen vann och genast tappar man mark i jakten på ligatiteln, en riktigt onödig förlust som i slutändan lär betyda ännu hårdare jobb för att vara med där uppe. Fan är ett ord som använts flitigt senaste dygnet.....

Gårdagen innebar resa till Tyskland och Bordershopen. Kvart över tre ringde klockan och med kudden kvar i ansiktet satte vi oss på bussen en timme senare. Halv fem tyckte min resekamrat att han var jääättetörstig och att vi skulle förfriska oss med något gott. Vi var väldigt duktiga på att förfriska oss på vägen ner och när vi kommit till Danmark var vi i fin form, något som säkert uppskattades i resten av bussen.... En 45 minuters båtresa senare var vi framme i Tyskland och framför oss låg denna vackra skapelse och guppade. Bordershopen som är en ombyggd båt i fyra våningar är verkligen himmelriket på jorden. En våning med sprit en med vin och sedan en med öl gör att man hittar allt man behöver innanför dessa fyra väggar. Sista våningen innehåller godis och annat trams och den sprangs snabbt igenom. 75 kilo per person var vad man fick ta med sig och eftersom man hade sin blivande med sig så var vi uppe i 150 kilo att handla upp. Sprit vin och öl i långa banor inhandlades och med bussen full var vi hemma 17 timmar senare. Öm i hela kroppen var man men tänk va roligt man ska ha med alla gosaker..

Sitter just nu hos en kompis med familj och ser på när 3 och 6 åringen spelar Nintendo Wii, bowling föll valet på och det är inte utan att man är lite nervös.
Tycker handkontrollerna sitter lite väl löst och nya tvapparater är dyra, jävligt dyra...

Väl mött i eftermiddag!

Inga kommentarer: