söndag 14 september 2008

Söndag..

Jaha då börjar helgen närma sig sitt slut och det blir hockey för hela slanten resten av kvällen. Tänkte gå på GB:s medlemsmöte vid 16 och sedan se matchen mot Lakris vid 18. En match som blir tuff och kan grabbarna fixa krysset är iallafall jag nöjd.
Jaha då var det klart att Henke är borta, fan med... Där har nu Tisse lite huvudbry och även om man letar ersättare blir det sjukt svårt att hitta en lika stabil poängplockare. Läste att Larry var beredd på att hoppa in men tror sig inte klara en hel säsong, visst Larry i all ära men en fulltränad Henke är han inte längre.
Vi får hoppas att Tisse kan locka hit nån av hög kaliber.

Arsenal körde över Blackburn igår och det var aldrig nåt snack om segern. Målskyttet inleddes av van Persie innan Adebayor gjorde 3 mål och säkrade 3 poängaren.
Liverpool slog United vilket säkert kommer att vara viktigt för framtiden och Chelsea slog övertygande Man City.
Tycker det ser bättre och bättre ut för Gunners och nu väntar Champions Leauge i veckan. Dynamo Kiev borta är ingen lätt match men tror nog Wengers pojkar tar en uddamålsvinst.

Annars har helgen mest bestått av berusning i goda vänners lag. Alltid lika trevligt men nu är verkligen all dricka slut. Som tur väl är går bussen den 27:e och depåerna ska fyllas på inför vintern. Har även passat på att höströja hemma i trädgården lite, så där ligger man på plus hos sambon. Var igår och såg på lokalfotboll i div 5, ett i vanliga fall galet tilltag kan tyckas men det är fantastiskt vad en kaffegök kan göra med en fotbollsmatch. Riktigt roligt med lite fotboll, varmkorv och en kaffegök ihop med det gamla gardet. Det får en att drömma sig bort till fredagsmatcherna i Templet, vilka minnen.....

Det var allt för nu! Väl mött i eftermiddag..

Inga kommentarer: