torsdag 28 augusti 2008

HÄRLIGT!!

Sebastian Ellerstad, vilken kille.... Fyra baljor mot Steeeleeeers får väl anses som klart godkänt!
Tycker att TAIF spelar bra första delen av första sen tar OIK över och Peter i målet får storspela får att hålla ledningen till pausvilan, en ledning som kunde varit 2-0 om Jonsson satt sina straff. Andra perioden är den sämsta spelmässigt, dåliga passningar och hafsigt spel gör att OIK kan kvittera i 5 mot 4 spel.
Tredje perioden börjar med att OIK tar ledningen men endast tre minuter senare är det kvitterat och sedan glider TAIF ifrån och gör ytterligare 3 mål innan matchen är slut.
Tycker TAIF gjorde en hyfsad match men man märker att det är försäsong och mycket träning på schemat, Tisse kör nog ganska hårt med grabbarna men tycker ändå att i spel 5-5 är TAIF starkare överlag. Kort sagt en skön vinst, återstå att se om man kan knäppa Nybro på näsan igen på lördag i Victoriahallen.

Arsenal körde över Twente med 4-0 och vinner totalt med 6-0, riktigt skönt....
Hoppas spelet blir är bättre nu framåt helgen när Newcastle kommer till Emirates på besök. Man har inte råd med billiga förluster så här tidigt på säsongen.