fredag 29 augusti 2008

Helg!



Äntligen fredag och snart helg, riktigt skönt faktiskt. Tycker denna vecka har känts onödigt lång. Ska bli gott att lägga upp fötterna på soffan och slå upp en stadig fredagsstänkare att fira in helgen med. Var i Tyskland och handlade lite godsaker i juni som tyvärr redan börjar ta slut har bara kvar nåt flak och en 3 liters Jeltsin. Denna underbara uppfinning, mycket praktisk!!!!

Två matcher på två dagar för Taif, först Nybro borta imorgon som nog blir en ganska tuff match. Nybro har bara vunnit en av sina fyra träningsmatcher och fick senast stryk hemma mot Troja med 1-4. Dom är säkert sugna på att visa hemmapubliken att man kan bättre.
Läste på Gröna Brigadens forum att det verkar bli lite Taifare som ska upp och heja på hjältarna, sånt tycker vi om...
Sedan till söndagens match hemma mot Mörrum, ett Mörrum som i veckan fick stryk mot KHK med 5-1 och vad jag läst mig till fortfarande inte har hela truppen klar inför kommande säsong. Hoppas dock att Goisarna kan bjuda på motstånd så det blir lite derbystämning.... Vem vet det kan vara sista gånga på många säsonger som man får sjunga "jag trampa på en lax en dag....." i Dackehallen.

I Arsenal jagar Wenger en innermittfältare innan transferfönstret stänger på måndag och han har blivit lovad c:a 30 miljoner pund att röra sig med. Senaste namnet på önske listan är Feyenoord’s Jonathan de Guzman. Men som sagt man vet aldrig med Wenger han har ju en förkärlek för fransmän.. Inga nya skador i truppen sedan Twente matchen i veckan och man räknar med att ställa upp med bästa laget inför lördagens match mot Newcastle.
I övrigt så beräknas Rosicky vara tillbaka i början på september, även nye Silvestre från United väntas bli spelklar denna månad och Eduardo lär var fit for fight i november.

Volbetas nya skiva Guitar Gangsters and Cadillac Blood måste jag säga är löjligt bra. Om ni missat dessa danska gudar så ta en koll på Youtube där finns deras flesta låtar....

Nähä nu får det bli sista rycket innan helgen, om vi inte hörs innan så skål på er och ha en härlig fredag. Det ska jag....

Inga kommentarer: