torsdag 14 maj 2009

Torsdag eftermiddag...

...och jag har minsann jobbat färdigt för denna veckan. Nu skiter vi i detta och drar till den kungliga huvudstaden för lite avkoppling samt en och annan pilsner.
Vanligtvis bjuds det på både det ena och andra i alla montrarna och framåt kvällningen brukar man tycka att det är jäääääääättekul att gå på mässa. Chefen fick nog en för mycket i fjol och handlade på friskt där på slutet. Jag ljuger inte om jag säger att det kom grejor hemskickade i en månad och han var lika förvånad varje gång.- Har jag beställt detta? brukade han säga och titta på oss. Vi bara log..

Fotbollsträning med 7 åringen om en timme och regnet öser ner... Det ska spelas cup om två veckor så det blir att vässa formen idag med lite frisparksvarianter och avslutsträning. Grabbarna har redan tagit ut segern i förskott och ser sig själva som mer eller mindre oslagbara, en sund inställning men fallet kan bli hårt om det nu skulle bli så att första torsken kommer. Men det gör den ju inte......

Trodde inte Ellerstad var en sån liten lipsill faktiskt. Visst han har väl inte sett lyckligast ut i laget men det är trots allt ett jobb och då får man fan bita ihop och inte lipa som ett litet barn som tappat glassen i sandlådan. Tråkigt att det skulle sluta så.

3 åringen lär sig nya ord hela tiden. Igår frågade jag om vi skulle tvätta håret på honom och ni vet vad han tycker om det? Just det, han avskyr det mer än att gå till tandläkaren. -Varför vill du inte det? Det är ju roligt, sa jag.
Svaret var lika rappt som självklart, -Nej pappa, det suger...
Killen är 3 år, använder ord som "suger" och avfärdar sin far fullständigt, var ska detta sluta?

3 veckor till Sweden Rock och pulsen höjs succesivt. Man börjar rota fram sovsäck och bränna ut lite goa skivor till bandaren. Känns som var enda människa man pratar med ska dit och vågar man hoppas på att vädret blir som det brukar kommer även detta år att bli ett år att minnas. Vapendragaren börjar väl piggna till så smått även om han är lite orolig för magen men det brukar släppa efter en kvart när vi väl är på plats. Kan han sedan underhålla det hela så lär han vara precis så där glad som bara han kan vara hela helgen.

Såg ni Barcelona igår? De kommer vinna cupen, ligan och Champions Leauge i år. Var så säkra...

Inga kommentarer: